بررسی حمایتهای کیفری از اطفال در حقوق ایران و اسناد بینالمللی از طاهره زارع در دانشگاه تهران و در مورد حمایت از کودک در معرض خطر بهرهکشی جسنی در دانشگاه تهران و در مورد حمایت بینالمللی از کودکان گرفتار در مخاصمات مسلحانه دردانشگاه مفید از فریبا جعفری گجور کار شده است.
ولی هیچ پایاننامه و کتابی در رابطه با این موضوع نوشته نشده است و خلاء زیادی در مورد بررسی این موضوع در فقه و همچنین حقوق احساس میشود و ابزارها و سازوکارهای حمایت از حقوق کودک جای زیادی برای بحث دارد که امید است بتوانم از عهده آن برآیم.
۹) سؤال های اصلی تحقیق:
۱- ابزارهاوسازوکارهای حمایتی از حقوق کودک در فقه و حقوق چیست؟
۲- در صورت تجاوز و نقض این حقوق ضمانت اجرای آن کدام است؟
۱۰) فرضیه ها(هر فرضیه به صورت یک جمله خبری نوشته شود.)
۱- در فقه اسلامی راهکارهای متعددی اعم از مالی وغیر مالی برای حمایت از کودک تعریف شده است با محوریت اخلاق ، خداباوری،
معادباوری
مطلب دیگر :
۲- نظارت حاکم بر اجرای حقوق کودک، یکی از مهمترین این راهکارها است.
۲- اسناد بین المللی سازوکارهای مختلفی با محوریت نظارت بیرونی را پذیرفته اند در حالیکه فقه به نظارت درونی توجه ویژه ای کرده است.
۱۱)اهداف تحقیق: (شامل اهداف علمی، کاربردی و ضرورتهای خاص انجام تحقیق)
اهداف علمی: ۱- تلاش برای روشن کردن دیدگاه فقهی برای حمایت از حقوق کودک ۲- بررسی موشکافانه موضوع تحقیق و ارائه راهحل فقهی حقوقی در خصوص هر مسئله محتمل
اهداف کاربردی: ۳- با بررسی همه جانبه حمایت از حقوق کودک، راهکارهای عملی در خصوص این موضوع در اختیار محاکم قضائی قرار داده شود.
اهداف ضروری: ۴- قانون ما با توج به فقه باید خانه تکانی شود و توجه بیشتری به حقوق کودک شود و حقوق کودک وظیفهای است که امید است از عهده آن برآییم.
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)