بررسی تاثیر میزان استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی بر منکرات اخلاقی دانش آموزان مقطع متوسطه ناحیه یک ...

 شود. و علاقه ها از بین می رود .توهین و با اسم بد صدا کردن دیگران یکی دیگر از از منکرات اخلاقی است. متاسفانه کسانی که فرهنگشان پایین است جسارت به همه می کنند و خیال می کنند که اختیار جسارت دارند.در آیه ۱۸۸ سوره آل عمران در مورد افراد پرتوقع آمده است که دوست دارند ستایش بشوند به چی؟»بما لَمْ یَفْعَلُوا «  دوست دارند ستایش شوند به کاری که هرگز انجام نداده اند. بسیاری از فتنه ها و حسادتها روی خودستایی است. اگر به کسی کمک کنید و منت بگذارید، منت از منکرات است. ریا نوعى شرک پنهان و توجه به غیر خداست. ریا، کار را بى‏ارزش مى‏کند. در قرآن و روایات براى ریاکاران و آثارشوم ریا هشدارهایى زیادی امده است.(قرائتی ،۱۳۷۱)

مقام معظم رهبری می فرماید، امروز دست‌هایی تلاش می‌کنند تا فساد را به صورت نامحسوس نه آن طوری که شما در خیابان آن را ببینید و بفهمید و مشاهده کنید به شکل‌های گروهکی، ترویج کنند و جوانان را به فساد بکشانند؛ پسرها را به فساد بکشاننند؛ مردم را به بی‌اعتنایی بکشانند. منکرات این‌هاست؛ منکرات اخلاقی، منکرات سیاسی، منکرات اقتصادی. همچنین می فرماید بالاترین تخلف ها، آن تخلف ها و جرایمی است که پایه‌های نظام را سست می‌کند: نومید کردن مردم، نومید کردن دل

 هایمطلب دیگر :

مروری بر تاریخی ترین شکست های دنیای فناوری [قسمت سوم]

 امیدوار، سوء‌استفاده کردن از اوضاع و احوال گوناگون در جامعه اسلامی،کج‌ نشان دادن راه راست، گمراه کردن انسان های مؤمن و بااخلاص،کمک کردن به دشمن و تلاش برای به فساد کشاندن نسل مؤمن. مخالفت کردن با احکام اسلامی، ظلم کردن، تعرض کردن، تجاوز به دیگران،اموال عمومی را حیف و میل کردن، دست درازی به نوامیس مردم، غیبت کردن، دروغ گفتن، توهین کردن، علیه نظام اسلامی کار کردن، با دشمن اسلام همکاری کردن.(باشگاه خبرنگاران جوان،۱۳۹۳)

[۱] Cyber Space

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد