۲-۲-۵-۱ شور روی های اجباری ۲۵
۲-۲-۵-۲ شور روی های ترجیحی. ۲۶
۲-۲-۵-۳ شور روی های پشتیبان. ۲۶
۲-۲-۵-۴ شور روی های اتفاقی. ۲۶
۲-۳ استرس کلیرید سدیم،کلرید پتاسیم،کلرید کلسیم ۲۶
۲-۳-۱ تنظیم اسمزی گیاهان عالی در مقایسه با موجودات پست ۲۶
۲-۳-۲ تنوع در تحمل به شوری در گیاهان عالی. ۲۶
۲-۴ حدهای بقاء استرس نمک. ۲۷
۲-۴-۱ استرس های ثانویه که توسط نمک القاء می شود ۲۸
۲-۴-۱-۱ استرس اسمزی ۲۸
۲-۴-۱-۲ استرس کمبود ۲۹
۲-۴-۲ استرس های اولیه که توسط نمک ایجاد می شود ۳۰
۲-۴-۳ تأثیر مستقیم شوری ۳۴
۲-۵ اثرات فاکتورهای محیطی روی استرس نمک. ۳۵

۲-۶ اثرات مواد بکار رفته روی استرس نمک. ۳۶
۲-۶-۱ کنترل جذب سدیم، پتاسیم و کلسیم به داخل گیاه ۳۷
۲-۷ مکانیسم مقابله با تنش شوری در گیاهان. ۳۷
۲-۸ تاریخچه پرایمینگ. ۳۸
۲-۸-۱هیدرو پرایمینگ. ۳۹
۲-۸-۲ اسمو پرایمینگ. ۳۹
۲-۸-۳ ماتری پرایمینگ. ۴۰
۲-۹ عادت به شوری دادن. ۴۰
فصل سوم: ۴۱
بررسی منابع. ۴۱
مطلب دیگر :
https://urlscan.io/result/6e4a714e-8a1c-4813-a20b-0728d62d1382/
۳-۱ سابقه تحقیق در ایران. ۴۲
۳-۲ سابقه تحقیق در خارج از کشور. ۴۴
فصل چهارم: ۴۵
مواد و روشها ۴۵
۴-۱ نوع روش تحقیق. ۴۶
۴-۲ روش انجام تحقیق. ۴۶
۴-۳ مشخصات طرح و فرضیات آزمایش ۴۶
۴-۴ روش تهیه بذور و تعیین قوه نامیه بذور. ۴۶
۴-۵ روش کار. ۴۷
فصل پنجم: ۴۸
نتایج. ۴۸
۵-۱ نتایج. ۴۹
۵-۲ نتایج حاصل از مقایسه میانگین ها ۴۹